Recenze - hodnocení

Datum 31.03.2020

Vložil Jaroslava Routová

Titulek Jednolůžková postel Matěj

Odpovědět

V pátek 27.3. jsem si přivezla novou postel od pana Vančata. Je to opravdu mistrovské dílo, vše precizní, snadná montáž a navíc krásná ....a cena je velmi rozumná, nikde jinde se nesežene tak kvalitní postel za takovou cenu. Velké plus je také, že je postel vyvýšená pro pohodlné vstávání, zvláště důchodcům, jako jsem já. V případě další potřeby postele se určitě opět obrátím na pana Vančata. Pane Vančat ještě jednou díky za vše : za krásnou, bytelnou postel a Vaše vstřícné a férové jednání.

Datum 12.03.2020

Vložil Zdeněk

Titulek Postel masiv 180x200

Odpovědět

U pana Vančaty jsme si objednali postel masiv s roštem 180x200. Pan Vančata ochotný, postel máme 6 let a drží jak skála. Pevná masivní a dobře zpracována. Všem kteří hledali postel či nábytek jsem předal kontakt na p. Vančatu. Doporučujeme všemi deseti

Datum 11.03.2020

Vložil Gábina Roman

Titulek Postel

Odpovědět

I my se rádi přidáváme ke kladným recenzním. Sice jsme si na postel počkali dva měsíce, ale vyplatilo se. Je krásná a kvalitní. K tomu slušné jednání pana majitele. Zkrátka vždy rádi doporučíme každému

Datum 16.02.2020

Vložil Lenka Tománková

Titulek Dvoulůžko Milena 160 x 200 cm a 2x postel Matěj 90 x 200 cm

Odpovědět

Chtěla bych moc pochválit práci p. Vančata a jeho profesionální přístup od zadání objednávky až po předání hotových výrobků. Při předání byly jednotlivé části poctivě zabalené, aby při transportu nedošlo k poškození. Postele jsou opravdu bytelné, přesně, jak jsem očekávala, vyrobeny precizně, žádné ostré hrany, o které by se mohl kdokoli zranit. Jsou krásně vysoké pro pohodlné vstávání. Montáž postelí byla opravdu jednoduchá. Jsme nadšeni, myslím, že budou parádně sloužit a ještě jednou moc děkujeme a přejeme hodně dalších spokojených zákazníků. :-)

Datum 02.01.2020

Vložil Augustin Janoch

Titulek Manželská postel s nočními stolky

Odpovědět

Rád bych vyjádřil panu Vančatovi kladné hodnocení.
Průběh v mém případě nebyl hladký - důvodem byl z mé strany ne zcela standardní požadavek. Závěrem hodnotím následovně: Jsem spokojen. Jak s jednáním a vytrvalostí pana Vančata, tak otevřenou komunikací, sdílností v otázce informovanosti a rovněž s odvedenou prací a finanční stránkou. V případě potřeby se sem rád znovu obrátím.
V případě zájmu jsem ochoten podat podrobné konkrétní reference.
Pane Vančat, pevné zdraví Vám i blízkým, udržte si klid a úroveň Vámi poskytovaných služeb a děkuji.

S pozdravem A. Janoch
26723 Lochovice

Datum 22.12.2019

Vložil Ráčková

Titulek Petra2

Odpovědět

Perfektni práce i komunikace- velké diky Pane mistr.Doporučuji.

Datum 20.12.2019

Vložil Filip Antoš

Titulek Postel "Jiřina"

Odpovědět

Vybrali jsme si postel "Jiřina" 160x200 a nechali si ji upravit podle svých představ. Výroba postele dopadla dle představy. Dokonce předčila naše očekávání. Je velmi kvalitně zpracovaná. Doba dodání byla 8 týdnů, ale vyplatilo se počkat. Jednání s p. Vančatem bylo velmi slušné a férové. Doporučuji.

Datum 28.11.2019

Vložil Jana Schumannová Č.B.

Titulek postele MARTA 180x200

Odpovědět

Pana Vančata doporučuji všem, kteří zvažují pořízení postelí a ještě se nerozhodli. Na postele od pana Vančata se vyplatí počkat. Kvalita, kvalita a ještě jednou kvalita! A za velmi rozumnou cenu. Tak má vypadat řemeslo. A když se k tomu přidá slušnost, ochota a dodržování dohod, tak není co řešit. Opravdu ráda pana Vančata doporučím svým známým a všem ostatním. Děkuji za krásné postele.

Datum 24.10.2019

Vložil Dušan Magda

Titulek Postel Milena 140x200

Odpovědět

S firmou pana Vančáta jsem velmi spokojený. Veškeré dohody platily. Vše proběhlo bez problémů. Spokojenost i s dopravou panem majitelem. Postel je moc hezká, montáž jednoduchá. Zpracování precizní. Tuto firmu můžu jen doporučit.

Datum 17.09.2019

Vložil Martin Hejný

Titulek Milena

Odpovědět

Postel už máme rok. Nejsem lehká váha, ale postel bez problémů zvládá všechno. Nikde se nepovoluje, nevrže, neskřípe. Je jako nová. Cena úplně super a byla i v domluvené termínu. Připravená a složená, abych viděl, že je vše v pořádku, že nic nechybí a zároveň abych viděl, jak se skládá. Až budu příště potřebovat postel, tak jedině odsud. Jen se bojím, že tahle postel mě přežije...

Pokud zašlete fotografii našeho výrobku v jeho novém prostředí - foto s vaším souhlasem na našich stránkách uveřejníme. Děkujeme. / vancat@centrum.cz /