Recenze - hodnocení

Datum 21.11.2020

Vložil Červenková

Titulek Naprostá spokojenost ! Děkujeme.

Odpovědět

Postel Míša 180x200: O prozákaznickém přístupu pana Vančaty a kvalitě postelí je zde napsáno mnoho chvály a já musím z vlastní zkušenosti potvrdit, že to je pravda. Jsou to postele vyráběné ♥ . Kvalitní buková postel za neuvěřitelnou cenu a ještě předávána s úsměvem. Zasíláme foto e-mailem a moc děkujeme mistře ! Budeme se rádi vracet a časem objednáme pro naše dětičky.

Datum 03.10.2020

Vložil Karel Valiček

Titulek Postel 180x200

Odpovědět

Výborná, kvalitní zpracování a ednoduchá montáž. Vřele doporučuji.

Datum 06.07.2020

Vložil Pavel Ryznar

Titulek postel Jiřina 180x200

Odpovědět

Tuto firmu mohu doporučit na 100%.Postel kvalitní a pevná.Komunikace a dodací lhůta dodrźena.Přejii mnoho spokojených zákazníků.

Datum 25.04.2020

Vložil Věra Polednová

Titulek postel masiv

Odpovědět

Postele pana Vančata můžu doporučit všem kteří hledají krásnou a poctivě vyrobenou postel. Nebyl problém přizpůsobení rozměru dle našeho požadavku.
Velice ochotné a vstřícné jednání. Mohu jen doporučit tuto firmu.
Moc děkuji za kvalitní výrobek za velice příznivou cenu. Děkuji

Datum 13.04.2020

Vložil Pávková

Titulek Postel Míša 140x200, noční stolek

Odpovědět

Dobrý den, dlouho jsem se rozmýšlela a na internetu i v obchodech hledala tu správnou postel pro mě. Nakonec jsem se, i podle recenzí, rozhodla pro výrobky pana Vančaty. A teď už mohu s jistotou říci, že jsem udělala dobře. Objednávka i dodání proběhly přesně podle naší dohody. Jakoukoliv moji otázku pan Vančata zodpověděl a nejasnosti vysvětlil. No a dobré zboží, to se chválí samo, což v tomto případě platí na 100%. Ještě jedna věc je pro mě důležitá a to je jednání přímo s výrobcem. Pane Vančat ještě jednou mnohokrát děkuji.

Datum 31.03.2020

Vložil Jaroslava Routová

Titulek Jednolůžková postel Matěj

Odpovědět

V pátek 27.3. jsem si přivezla novou postel od pana Vančata. Je to opravdu mistrovské dílo, vše precizní, snadná montáž a navíc krásná ....a cena je velmi rozumná, nikde jinde se nesežene tak kvalitní postel za takovou cenu. Velké plus je také, že je postel vyvýšená pro pohodlné vstávání, zvláště důchodcům, jako jsem já. V případě další potřeby postele se určitě opět obrátím na pana Vančata. Pane Vančat ještě jednou díky za vše : za krásnou, bytelnou postel a Vaše vstřícné a férové jednání.

Datum 12.03.2020

Vložil Zdeněk

Titulek Postel masiv 180x200

Odpovědět

U pana Vančaty jsme si objednali postel masiv s roštem 180x200. Pan Vančata ochotný, postel máme 6 let a drží jak skála. Pevná masivní a dobře zpracována. Všem kteří hledali postel či nábytek jsem předal kontakt na p. Vančatu. Doporučujeme všemi deseti

Datum 11.03.2020

Vložil Gábina Roman

Titulek Postel

Odpovědět

I my se rádi přidáváme ke kladným recenzním. Sice jsme si na postel počkali dva měsíce, ale vyplatilo se. Je krásná a kvalitní. K tomu slušné jednání pana majitele. Zkrátka vždy rádi doporučíme každému

Datum 16.02.2020

Vložil Lenka Tománková

Titulek Dvoulůžko Milena 160 x 200 cm a 2x postel Matěj 90 x 200 cm

Odpovědět

Chtěla bych moc pochválit práci p. Vančata a jeho profesionální přístup od zadání objednávky až po předání hotových výrobků. Při předání byly jednotlivé části poctivě zabalené, aby při transportu nedošlo k poškození. Postele jsou opravdu bytelné, přesně, jak jsem očekávala, vyrobeny precizně, žádné ostré hrany, o které by se mohl kdokoli zranit. Jsou krásně vysoké pro pohodlné vstávání. Montáž postelí byla opravdu jednoduchá. Jsme nadšeni, myslím, že budou parádně sloužit a ještě jednou moc děkujeme a přejeme hodně dalších spokojených zákazníků. :-)

Datum 02.01.2020

Vložil Augustin Janoch

Titulek Manželská postel s nočními stolky

Odpovědět

Rád bych vyjádřil panu Vančatovi kladné hodnocení.
Průběh v mém případě nebyl hladký - důvodem byl z mé strany ne zcela standardní požadavek. Závěrem hodnotím následovně: Jsem spokojen. Jak s jednáním a vytrvalostí pana Vančata, tak otevřenou komunikací, sdílností v otázce informovanosti a rovněž s odvedenou prací a finanční stránkou. V případě potřeby se sem rád znovu obrátím.
V případě zájmu jsem ochoten podat podrobné konkrétní reference.
Pane Vančat, pevné zdraví Vám i blízkým, udržte si klid a úroveň Vámi poskytovaných služeb a děkuji.

S pozdravem A. Janoch
26723 Lochovice

Pokud zašlete fotografii našeho výrobku v jeho novém prostředí - foto s vaším souhlasem na našich stránkách uveřejníme. Děkujeme. / vancat@centrum.cz /